Select Page

Over ons

European Healthcare Agency bemiddelt in de werving en selectie van gekwalificeerd zorgpersoneel in verschillende Europese landen om bij Nederlandse zorgorganisaties in te zetten.  Uiteraard zorgen wij ervoor dat de medewerkers die u inhuurt BIG-geregistreerd zijn en dat hun diploma’s erkend zijn in Nederland. Want: kwaliteit staat voorop in onze bemiddeling. Onze missie is namelijk niet om alleen het personeelstekort in de zorg op te lossen, maar met ook de kwaliteit van zorg te verbeteren onze werving en selectie.

Waarom EHCA?

European Healthcare Agency is dé specialist in het werven van zorgpersoneel uit Europa. De oprichters, Mohamed Bouri en Mohamed el Aazzaoui, zijn ervaren zorgondernemers die jarenlang in de dagelijkse praktijk ondervonden hoe moeilijk het was om gekwalificeerde medewerkers te werven. Uitzendbureaus, detacheerders,  ZZP’ers: alles werd uit de kast getrokken om toch aan voldoende bekwaam personeel te komen. Steeds vaker moesten deze bemiddelaars en zorgprofessionals nee zeggen tegen de ondernemers. Er was simpelweg niet genoeg geschikt personeel beschikbaar.

In plaats van bij de pakken neer te zitten, bekeken de zorgondernemers het probleem van personeelstekort als een ultieme kans om dit structurele probleem op te lossen.

De ideale medewerker vinden is maatwerk leveren. European Healthcare Agency handelt uitsluitend naar uw wensen. U bepaalt welke medewerkers u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat we diegene vinden voor u. Daarbij kijken we of de medewerker in het profiel van uw bedrijf past. Want buiten kennis en kunde moet de persoonlijkheid van de kandidaat ook aansluiten bij uw organisatiecultuur.

Ook zorgen we ervoor dat de door u geselecteerde medewerker bij aankomst meteen kan beginnen. De medewerker is de Nederlandse taal machtig, in bezit van in Nederland erkende diploma’s en BIG-geregistreerd. Sterker nog: onze kwaliteitseisen zijn zo hoog dat we alleen werken met kandidaten die een academische opleiding gevolgd hebben. Dit houdt in dat bijvoorbeeld een thuiszorgmedewerker uit Italië of Spanje altijd niveau 5 heeft.

We werken op een no cure no pay basis. Op deze wijze krijgt u altijd waar voor uw geld.

Voor wie?

Als uw zorgorganisatie met personeelstekorten kampt, kunnen wij u helpen om op relatief korte termijn geschikte medewerkers te vinden. Wij werven bijvoorbeeld zorgverleners voor thuiszorginstellingen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, en tandartspraktijken. Hieronder vindt u een lijst van enkele van onze klanten die waar naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

Welke zorgprofessionals?

Ons netwerk in Europa is groot. Wij kunnen iedere zorgprofessional vinden die u nodig heeft. U kunt denken aan verpleegkundigen, medisch specialisten, tandartsen, en basisartsen. Deze professionals voldoen aan alle in Nederland gestelde eisen en zijn BIG-geregistreerd. Daarnaast spreken zij Engels en Nederlands (B2 niveau).

Kennis en bevoegdheid zijn uiteraard niet de enige criteria als het gaat om aannemen van nieuwe medewerkers. De zorgprofessional moet ook passen binnen uw organisatie; er moet een ‘klik’ zijn. Om na te gaan of de kandidaat en u een goede match zijn, vindt er een uitgebreid kennismakingsgesprek plaats in de selectie.